new transposer      circle of 5ths    wap


Helpp pleasee

Instruments and Gear
deadman2k666  
2 May 2010 15:04 | Quote
Joined: 21 Sep 2009
Canada
Lessons: 1
Karma: 2
So I just installed new pickups onto my Squier Telecaster. (MIA Fender Telecaster Pickups)Anyways when I select either my bridge or neck pickup it sounds fine, when i select both pickups(middle position on selector) it becomes mega quiet and crap sounding. Does anyone have a clue what could have caused this?
BodomBeachTerror  
2 May 2010 15:39 | Quote
Joined: 27 May 2008
Canada
Lessons: 2
Licks: 1
Karma: 25
maybe the pickup is too low?
deadman2k666  
2 May 2010 15:41 | Quote
Joined: 21 Sep 2009
Canada
Lessons: 1
Karma: 2
i dont think so, cause both of the pickups sound fine on their own, but when i want to use both of them at the same time it loses quality
Ozzfan486  
2 May 2010 16:19 | Quote
Joined: 01 Oct 2008
United States
Licks: 1
Karma: 18
Check the wire that's activated when it's in that position? You DID just replace the thing so you might have knocked something out of place.
case211  
2 May 2010 21:00 | Quote
Joined: 26 Feb 2009
United States
Lessons: 2
Licks: 6
Karma: 24
Definitely check the switch, you may have not soldered something or you may have a bad connection. Hard to tell without looking at it though.
deadman2k666  
3 May 2010 15:16 | Quote
Joined: 21 Sep 2009
Canada
Lessons: 1
Karma: 2
i didn't solder anything, i cut the wire close to the pickup, and just spliced the old wire to the new pickup, put some heat shrink over it


Copyright © 2004-2017 All-Guitar-Chords.com. All rights reserved.